Nos,

mindannyian találkoztunk már olyan problémával, amely során nem volt egyszerű kideríteni egy program, játék, stb. szériaszámát. Jó hírem van, a dolog orvosolható. Ez egy oldal, ami sokszor jól jön, persze ez sem tökéletes. Valszeg nem mondok (írok) jónéhány emberkének újat, DE akad köztünk olyan is, akinek, bizony nagyon nagy segítség lehet, mondjuk egy office vagy vírusírtó, tűzfal szériaszáma, mert ugye elő-előfordult már velem is párszor, hogy a letöltött progihoz, nem passzol a jelszó. Csupán ebben szeretnék segíteni.

SERIALS.WS (ide klikk)

 

...azt még el kell árulnom, hogy az oldalon egyéb tartalmak is jelennek meg, és ezek nem túl biztonságosak, viszont megfelelő védelem birtokában semmi gond nincs. Erre is van egy tuti tippem. Ez egy vírusírtó és tűzfal egyben és színvonalban messze felülmúlja a NOD32, PANDA, és egyéb istenadta ökörségeket. Telepítés előtt javallott megnézni a hardverigényt és mondjuk nem ajánlom 1 magos procira, de ez szubjektív. Nagyjából ennyit szerettem volna megosztani így elsőre. köszönöm.

Agnitum Outpost Security Suite Pro

(ez innen érhető el, persze szériaszámmal)

A bejegyzés trackback címe:

https://fq400.blog.hu/api/trackback/id/tr942043545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

www.panda-online.hu 2011.06.03. 15:17:14

Hasznos és remek az oldal. Csak gratulálni tudok. Viszont, ha ingyenes próbaverziós vírusirtóra lenne szükség, kedvezményes, jutányos áron akkor látogassatok el a honlapomra, a www.panda-online.hu címen
süti beállítások módosítása